April 14, 2019

Please reload

Recent Posts

Samen de AYA zorg verbeteren - SPACE 4 AYA Congres 2019

April 14, 2019

1/1
Please reload

Featured Posts

Samen de AYA zorg verbeteren - SPACE 4 AYA Congres 2019

April 14, 2019

 

Het was een fantastische ervaring om mijn onderzoek voor te stellen op het Space 4 AYA congres op 7 maart 2019. Op het congres voor AYA's krijg ik altijd ontzettend veel energie en nieuwe ideeën om hiermee verder aan de slag te gaan.

 

In mijn huidig onderzoek ga ik op zoek naar wat goede werkbare vormen zijn om samen met AYA's en andere stakeholders de zorg te verbeteren. Deze vorm van samenwerking heet participatory design. Momenteel doe ik onderzoek naar participatory design bij de Dream Teams van het Nationaal AYA Platform in Nederland. Veel dank aan Dr Eveliene Manten en Olga Husson van het Nationaal AYA Platform.

 

Contacteer mij gerust als je jouw ervaring wil delen met mij of als je vragen hebt op vandekerckhove@eshpm.eur.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

Rotterdam|Brugge|London  |  Tel. +31  615663298

© 2019 by Add Perspective